Locul cu păreri

Romantismul e de kkt

Odată cu romantismul au început să apară și problemele. Am început să credem din ce în ce mai mult că există o persoană ideală pentru noi. O jumătate care deține puteri asupra noastră.

Una dintre prostiile contemporane: multitaskingul

Puteam să jur că în urmă cu câteva luni una dintre calitățile mele era multitaskingul. Mereu consideram că pot să îmi fac o temă, să stau pe telefon, să mai și gătesc între timp de ce nu?

E grele examenele asta!

Odată cu nebunia cu online-ul, au apărut o serie de ,,măsuri” dobitoace, să nu le zic tâmpite. Dintre voi cred că mai sunt și anul I de facultate și vă înțeleg frustrarea de a susține examenele într-un context total nepregătit. Vreau să vorbim azi despre frustrările pe care eu le am asupra subiectului, dar și câteva chestii legate de mentalitatea românilor pe modelul de gândire.

A murit Sora Productivitatea?

E groasă. Vorbim despre productivitate azi. Băi nene, cred că, una dintre cele mai mari probleme în ultima perioadă pe lângă cum ai putea să îți păstrezi sănătatea mintală, e o provocare să rămâi motivat să îți duci lucrurile la bun sfârșit.

Apel la simplitate

Despre liniște și simplitate am mai scris, însă vreau să abordez de data asta o perspectivă diferită. Dacă atunci vorbeam despre faptul că uităm să ne bucurăm în haosul de zi cu zi de momentele de liniște, momentele care sunt pur și simplu simple, acum vreau să vorbesc despre cum te-ar putea ajuta simplitatea în viața ta.

E ok să-ți fie frică

Nu am venit să îți spun că vreo metodă inovativă despre cum să scapi de frică pentru că majoritatea dintre ele sunt bullshit-uri pentru că le-am încercat. Aproape pe toate. În schimb, sunt aici să îți spun că e ok să-ți fie frică și cum e în natura creierului nostru să creeze sentimentul de frică atunci când se simte amenințat.

Partea 1: Încă puțin…

Ultimul articol pentru 2020 m-a făcut să realizez câteva lucruri interesante despre mine și despre societate.

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Stai conectat!

Odată ce te abonezi primești imediat tot ce postez.