3 de la suport și eu

După experiența de azi, oficial pot profesa ca administrator de rețea web (dacă așa se numește ăla care are grijă să-ți meargă netul).

Băi, să vezi fază de mă apucă iar capul, nu alta. Ajung acasă din vacanță și văd că rețeaua mea de net nu mai era disponibilă și am zis:

Am știut din prima că o să am o problemă și trebuie să vorbesc cu SUPORTUL TEHNIC, atenție! SUPORTUL TEHNIC. De prin martie, netul meu e la adolescență, cam face ce vrea el și când vrea… Acum o lună am stat 2 zile fără net până să sun în call center și să-mi spună tipul de acolo că e o problemă la rețea și că o să reseteze el remote toată treaba. Toate bune și frumoase.

Acum, dacă ai pomenit așa ceva… S-A RESETAT SINGUR ROUTER-UL! Am zis că mor… Să înceapă distracția acum…

Primul apel.

Tipa 1, să-i spunem Armina. Durată apel 13 minute și 15 secunde.

Clasicul, cine sunt, cine e deținătorul contractului și îi explic problema. M-am speriat puțin la început când am simțit-o nesigură de ce îi povesteam acolo.

BRO… MI-A ZIS PRIMA CHESTIE SĂ OPRESC NETUL ȘI SĂ-L REPORNESC… Nu știu dacă e procedura standard, daaaar… În adâncul meu cred că și-a bătut puțin joc de mine.


Cu o siguranță pe ea că o să rezolv ce-mi spunea ea acolo… Îmi trimite un mesaj cu datele de conectare la interfața router-ului și să modific de acolo de parcă eu mă pricepeam.

Închei conversația cu Armina spunându-mi că ea nu oferă suport tehnic și că ea nu e de la suportul tehnic… DEȘI UNDE CREZI CĂ AM SUNAT? Exact… Eram tare confuz și zic: ,,Ok, văd eu cum rezolv, mulțumesc frumos.”

Armina m-a lăsat cu o durere în suflet și cu un mare of. N-am rezolvat nimic singur.

Al doilea apel.

Tipa 2, să-i spunem Ancutsa. Durată apel 6 minute 43 secunde.

Ei bine, draga mea Ancutsa. Mi-a dat jet în maxim 3 minute. Același argument. Nu e de la suportul tehnic… BRO, AM CREZUT CĂ SUNT EU PROST!

….the end

Al treilea apel.

Tipa 3, să-i spunem Smaranda. Durată apel 9 minute 39 secunde.

Ah, Smaranda. Draga mea, Smaranda. Băi, când eram plin de draci că Ancutsa mă lăsase în aer și mi-a zis doar la sfarșit: ,,La revedere, domnul Pavel!” a apărut acestă făptură minunată… CARE ȘI EA A ZIS CĂ NU E DE LA SUPORT… daaaar că mă poate ajuta cu instrucțiuni să fac eu singur configurarea.

După aproape 30 de minute de chin, ardoare, nervi… Soluția a venit. A fost mai simplu decât părea. Sincer, nu mai știu exact ce-am făcut acolo, dar pot s-o fac singur data viitoare.

Concluzia de azi e că:

Indiferent de câți proști dai, nu te opri în a căuta acel singur om care te poate ajuta.

C.P.🧐

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s